Over Techno Group

Over Techno Group

Techno Group is opgericht in 1996. In eerste instantie bestond de Techno Group uit TechnoSelect. TechnoSelect richt zich op het vormgeven van technische carrières en de volledige ontzorging van haar klanten op het gebied van werving en selectie van technisch personeel. In 2014 is Techno Traffic Control opgericht. Techno Traffic Control richt zich op het waarborgen van verkeersveiligheid door het hele land. Dit doen wij door de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars. Vervolgens is in 2018 het laatste bedrijf Techno Event Services opgericht. Dit is een voortzetting van de activiteiten eerder uitgevoerd door Heijmans Event Services. Techno Event Services richt zich op volledige ontzorging van evenementenorganisaties. Wij regelen alles op en rondom evenementen, zodat de organisatie zich kan richten op de kern van het event. Techno Group, met al haar dochterbedrijven, is gevestigd in Etten-Leur aan de Pottenbakkerstraat 41. Dit pand is in 2013 in eigen beheer gebouwd.

Onze Visie

Techno Group gelooft in mensen. Ieder mens is uniek en iedereen verdient een kans. Tegelijkertijd staat bij ons de kwaliteit van onze diensten voorop. Zoals we het zelf altijd zeggen, wij willen Champions League spelen. Dat uit zich dagelijks in onze werkwijze, waarbij we alles doen om de vraag van onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk in te vullen. Voorbeelden hiervan zijn onze eigen bedrijfsopleidingen, waarvan onze metselopleiding dankzij haar unieke karakter en de unieke samenwerking met onze klant door de staatssecretaris van sociale zaken bezocht is. Wij streven ernaar om met onze klanten partnerschappen aan te gaan. Wij gaan verder dan alleen het leveren van een dienst of een personeelslid. Wij blijven betrokken, zowel bij het personeel dat wij in dienst hebben als bij onze klanten. Wij doen ons best om dagelijks mensen aan elkaar te verbinden. Of het nu gaat om technisch personeel, verkeersveiligheid of evenementen, Techno Group staat voor u klaar!

Techno Group Profwielerronde Etten-Leur

Sinds 2018 is Techno Group naamgevend hoofdsponsor van de Techno Group Profwielerronde Etten-Leur. Wij zijn enorm trots dat wij deze stap hebben kunnen zetten, na jarenlang sponsor te zijn geweest met onze dochterbedrijven TechnoSelect en Techno Traffic Control. Zo zijn we onder andere al verantwoordelijk geweest voor de komst van Chris Froome (meerdere keren!),  Alberto Contador en daarnaast nog veel meer kampioenen! Uiteraard kunnen wij het niet zonder het uitstekende bestuur van de Profwielerronde. Wij zijn hun enorm dankbaar voor hun tomeloze inzet die jaarlijks ervoor zorgt dat het evenement weer een succes is. Meer over de Profwielerronde leest u op hun site!